MagNet Tiles Lux Set Front Sa Tablom

MagNet Tiles – igračka napravljena u Srbiji za koju su i stručnjaci potvrdili da se STVARNO isplati

Da li ste nekad kupili igračku samo da bi posle stajala na polici ili u korpi za igračke, a nekada kupite nešto što je na pravi pogled jednostavno a deca ne prestaju da se igraju sa tim? Takve igračke su one koje imaju veliki potencijal igre – sa njima se može raditi svašta. U ovu grupu bismo stavili i MagNet Tiles – magnetne pločice, set koji se sastoji od magnetne table i 180 magnetića različitih boja.

Ova igračka se proizvodi u Srbiji i skoro pojavila na domaćem tržištu a može se naći i na NajboljaMama.shop. No, želeći da pokaže koji je stvarni potencijal ove igračke, njen autor je zatražio mišljenje od stručnjaka koji se decenijama bave igračkama i edukacijom.

Redovna profesorka Dr Slobodanka Gašić Pavišić dobitnica brojnih domaćih i međunarodnih priznanja iz oblasti pedagogije, vaspitanja i obrazovanja, koja je celu svoju bogatu karijeru sa puno ljubavi posvetila korisnim metodama za pravilno odrastanje, edukaciju i osposobljavanja dece da spremni zakorače u svet odraslih je posvetila pažnju igrački MagNet Tiles.  Sistematskom i sveobuhvatnom recenzijom za igračku MagNet Tiles, prof. Dr Slobodanka otkriva koje značajne prednosti i vrednosti koje pruža ovakav vid zabave i zašto su magnetne pločice podjednako interesantne i deci i odraslima.

Ceo tekst: www.najboljamamanasvetu.com

Boris Haravan
Boris Haravan

Ostavi poruku

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *