MagNet Tiles

U susret Svjetskom danu dizajna

MagNet Tiles je slagalica čiji su djelovi napravljeni u tri oblika, od kojih je moguće sastaviti beskonačno mnogo različitih oblika, sa 3D efektom

MagNet Tiless Basic Set

Četvrti dan FLUID dizajn foruma biće rezervisaan za programski sengment FLUID Young koji se realizuje u susret 27. aprilu, Svjetskom danu dizajana, koji se ove godine obilježava pod sloganom “Start Young” sa ciljem da se koncepti dizajna predstave djeci posredstvom edukativnih radionica.

Tim povodom Forum u saradnji sa Udruženjem Roditelji organizuje kreativnu radionicu za djecu MagNet Tiles. Vođa radionice je Boris Haravan, zajedno sa Sandrom Đurović i Mašom Mušikić, saradnicama na Fakultetu likovnih umjetnosti Cetinje. Radionica će se održati u 18 sati u prostorijama Udruženja Roditelji (Ulica Bracana Bracanovica 74a). Ista radionica biće održana i na Cetinju u prostorijama Osnovne škole “Njegoš” u srijedu ujutro u 10 i 30.

MagNet Tiles je slagalica čiji su djelovi napravljeni u tri oblika, od kojih je moguće sastaviti beskonačno mnogo različitih oblika, sa 3D efektom.

Izvor: www.vijesti.me

Boris Haravan
Boris Haravan

Ostavi poruku

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *