MagNet Tiles crowdfunding srbija

Podržite kampanju za kreativnu slagalicu Mag-Net Tiles iz Srbije

Beogradski dizajner i tvorac igre Boris Haravan je pod okriljem svoje kompanije Shape & Share osmislio inovativnu igru za decu (ali i odrasle), edukativnu slagalicu pod nazivom Mag-Net Tiles. U pitanju je didaktična magnetna slagalica koja se sastoji od metalne table sa drvenim ramom i 180 magneta u četiri boje i tri različita oblika, čijim slaganjem i kombinacijama dobijate beskonačan broj geometrijskih oblika i konstrukcija sa 3D efektom. Igra se proizvodi u Srbiji i dolazi u dve varijante: Basic Set i Lux Set. Kako bi nastavila uspešnu proizvodnju ove igračke, kompanija Shape & Share pokrenula je crowdfunding kampanju na platformi Kickstarter.

Za iznos od 4 američka dolara backer-i će dobiti Color Tale bojanku baziranu na slagalici u PDF formatu. Ukoliko donirate 9 i više američkih dolara, postajete vlasnik ove bojanke u štampanoj verziji. Basic Set je dostupan za 21, a Lux Set za 49 američkih dolara.

Na svaki Basic Set i Lux Set koji bude poručen iz Srbije ili na adresu u Srbiji, autor kampanje pokloniće jednu igračku u humanitarne svrhe.

Za iznose od 55 američkih dolara backer-i dobijaju Lux Set i rasklopivo postolje za igru, a za iznose u od 70 američkih dolara nagrada je dupli set (Basic i Lux) plus Color Tale bojanka. Sve pomenute nagrade dostupne su za izdvojenih 79, dok za 98 američkih dolara backer-i dobijaju čak dva Lux Set-a i jedan Basic Set.

Podržavajući ovaj projekat ujedno podržavate razvoj dečje mašte i kreativnosti. Osim toga, igra definitivno podstiče kognitivni razvoj dece, koordinaciju, finu motoriku i pažnju. Na kraju, ali ne manje važno, ova igra razvija i vizuelnu pismenost kod dece, tj. sposobnost percepcije, razumevanja i mišljenja koje razvijaju posmatranjem uz integrisanje ostalih čula.

Ciljani iznos u ovoj kampanji je 3 000 američkih dolara, a kampanju možete podržati do 30. novembra 2020. godine na platformi Kickstarter.

Pratite Mag-Net Tiles i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Izvor: Crowdfunding Serbia

Boris Haravan
Boris Haravan

Ostavi poruku

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *