magnet tiles

Nova igračka koja će vas oduševiti „MagNet Tiles“ (+NAGRADA)

Ukoliko su vam dosadile jednolične igračke koje deci veoma kratko drže pažnju i u potrazi ste za nečim novim i kvalitetnim, što bi moglo da podstakne dečiju maštu i kreativnost podigne na još viši nivo, MagNet Tiles je igračka na koju treba da obratite pažnju.

Ovu fenomenalnu igračku dizajnirao je naš čovek, Boris Haravan, i ona se u potpunosti proizvodi u Srbiji. U pitanju je set koji se sastoji od magnetne table i 180 magneta u četiri boje. Osim toga, postoji i mogućnost naručivanja samo magneta, koje, zatim, možete ređati na bilo kojoj podlozi pogodnoj za magnete. Uz magnetnu tablu i magnete dobijate i brošuru sa uputstvima za pravljenje neverovatnih 3D vizuelnih oblika, kao i kesice za odlaganje magneta.

magnet tiles trougao

MagNet Tiles su sjajna zabava za mališane, podstiču razvoj koordinacije i fine motorike kod dece, kao i kognitivni razvoj. Zahvalne su za samostalnu dečiju igru, ali se isto tako mogu koristiti i kao društvena igra ili za zajedničko igranje roditelja i dece. Mogu se nositi sa sobom i koristiti svuda, a posebno su pogodne kada su u pitanju putovanja, naročito ona avionom, koja znaju da budu duga i često naporna, pa je potrebno dečiju pažnju „okupirati“ nečim interesantnim – MagNet Tiles su se pokazale kao idealna igračka za ovakve situacije!

MagNet Tiles palma

Više informacija o proizvodu pogledjate na sajtu www.shapeshare.rs, njihovom Fejsbuk profilu MagNet Tiles ili putem telefona 064 979 50 02.

Izvor: www.najboljamamanasvetu.com

Boris Haravan
Boris Haravan

Ostavi poruku

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *